• Cliënt: “Ik vind dat u het goed verwoord heeft”

  zowel op papier als bij de hoorzitting;

  “echt zoals ik het voelde”

Reacties

 1. Rob Zweedijk zegt

  Ewoud, gefeliciteerd met deze zaak en je mooie website!
  Ik hoop oprecht dat ik je tweede zaak mag worden, niet zo zeer voor mij zelf, maar nog meer voor je geweldige ondersteuning die je mij al jaren biedt in dezelfde strijd tegen het UWV. Ik ben er van overtuigd dat ‘t Recht zal zegevieren en dat heb je in de overige drie zaken tegen het UWV al bewezen middels je mediation.
  Ik ben er trots op dat jij mij bijstaat en vele anderen. Wensje bij deze dan ook alle succes toe met je nieuwe uitdaging. Ik weet zeker dat het gaat lukken!
  Hartelijke groet.
  Rob Zweedijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *